Bedrijven

GRATIS, kans op meer omzet en bekenheid?

Heb jij een eigen webshop en wil jij kans op meer omzet en bekendheid voor je webshop? Dan is deelname aan onze MysteryBox site wellicht heel interessant. Deelname aan KoopMysteryBox.nl is geheel gratis. Op deze pagina leggen we de werking uit van een MysteryBox en hoe u betaald krijgt per MysteryBox die verkocht wordt van jouw webshop.

Wat is een MysteryBox

Wat is nou een MysteryBox? Een Mysterybox is een doos of grote envelop waar minimaal 3 producten in zitten van jouw webshop. De klant die de MysteryBox heeft besteld weet van te voren niet wat er in zijn of haar MysteryBox zit! Dit maakt het voor hem dus Spannend, Geweldig, Grappig, Goedkoop, en Superleuk!

Voor jouw als ondernemer is deelname aan KoopMysteryBox.nl volledig gratis.

Jouw webshop komt met jou eigen webshop logo op de pagina van KoopMysteryBox.nl te staan. Ook kun je als er een MysteryBox verkocht is en je deze gaat verzenden flyers of een terugkom voucher in de MysteryBox doen.

Jij bepaald

Jij bepaald zelf de inhoud en prijs van de MysteryBox. In een MysteryBox moeten minimaal 3 producten zitten. De prijs van een MysteryBox is inclusief verzendkosten.

Wat verdien ik aan een MysteryBox?

Begrijpelijk dat je als ondernemer wilt weten wat je verdiend aan een MysteryBox. Omdat je zelf de prijs en inhoud bepaald van de MysteryBox weet je wat je verdiend. Dit omdat alle verdiensten naar jou als ondernemer gaan.

Ben jij overtuigd?

Ben jij overtuigd om jouw eigen MysteryBox op onze website te zetten of wil je het gewoon eens proberen? Meld je dan nu snel aan!

0
Webshops aangesloten
Schuiven naar boven

Pin It on Pinterest